keywordseo

  • ۰
  • ۰

به دلیل تشابه اجزا تشکیل دهنده این نوع از پرینتر های سه بعدی با ماشینهای CNC مرسوم (قطعاتی نظیر؛ سروو موتور ، داریور و بردهای کنترلی ) و تولید انبوه این قطعات ، به سرعت هزینه ساخت این پرینتر ها کاهش یافته و امروزه به عنوان محبوبترین و مقرون به صرفه ترین روش پرینت سه بعدی رواج یافته است . از مزایای این روش هزینه پائینتر دستگاهها ، مواد مصرفی و هزینه تمام شده بهای خدمات نسبت به دیگر روشهای پرینت سه بعدی است و نیز تنوع بالای مواد مصرفی و بکارگیری همزمان دو یا چند ماده با رنگها و خواص مکانیکی متفاوت و استحکام قابل قبول قطعات تولیدی حاصله می باشد ، ولیکن به لحاظ همجوشی پیوند میان لایه ها تنها به کمک حرارت و نیروی جاذبه و عدم وجود قالب تزریق که موجب فشردگی همزمان کل مذاب محصور شده در قالب تزریق می گردد ، نمی توان انتظار استحکام برابر با روش ریخته گری تزریق پلاستیک را داشت . در میان انواع روشهای پرینت سه بعدی این روش یکی از زمانبر ترین روشهای پرینت سه بعدی می باشد . از دیگر معایب این روش اثر باقیمانده گوشه های گرد مفتولی شکل انباشته شده بروی هم در محال اتصال دو لایه می باشد که خطوطی بروی جسم تولید شده پدیدار می نماید که بسته به ضخامت لایه بندی و کیفیت اجزاء پرینتر سه بعدی متغیر است. البته با ایجاد عملیات پرداخت نهائی در بعضی از احجام هندسی می توان این خطوط نا خواسته را از قطعه زدود . که نمونه هائی از این قطعات که بصورت کاملا صیقلی توسط طراحی و ساخت ایده آل تولید گردیده و در گالری سایت com.پرینت۳بعدی.www قابل مشاهده است .
انواعی از پرینتر های سه بعدی بر مبنای این تکنولوژی توسعه یافته که در صنایع مختلف به خدمت گرفته شده که در زیر به نمونه هائی از آن اشاره می گردد .
۱- پرینتر های مواد غذائی که در آن بجای استفاده از مواد ترمو پلاستیک از مواد غذائی برای ساخت انواع کیک و شکلات و دیگر خوراکیها جهت تولید انواع خوراکیها با طرحهای ۳ بعدی سفارشی و بدیع استفاده می گردد .
۲- پرینتر های ساختمانی که با حذف گرم کن نازل در ابعاد بزرگ ساخته شده و با استفاده از مصالح ساختمانی اقدام به ساخت سازه های معماری می نماید . لازم به ذکر است هم اکنون در کشور امارات شهر جدیدی با بهره گیری از این تکنولوژی در حال ساخت است .
۳- نوعی از پرینتر های فلزی که با افزایش توان حرارتی نازل در دماهای بالای مورد نیاز ذوب فلزات و بهره مندی از نازلهای سرامیکی اقدام به ساخت قطعات فلزی می نماید .
کاربردهای مختلف این تکنیک در ساخت ماکتهای پیچیده معماری که به لحاظ پیچیده تر شدن طرحهای معماری و استفاده از منحنیهای پیچیده ، دیگر با روشهای سنتی ساخت ماکت و ماکت سازی با ورقه های پلکسی و برش لیزر میسر نمیباشد متداول گردیده است ، نمونه سازی سریع اولیه یا پروتو تایپ که جهت بررسی ظاهری ، عملکرد و استحکام قطعات طراحی شده قبل از صرف هزینه سنگین قالب سازی صورت می پذیرد ، ساخت قطعات یدکی پلاستیکی کم تیراژ بدون نیاز به صرف هزینه قالب سازی ، طراحی و ساخت مدلهای ریخته گری ، ساخت احجام هنری ، ساخت قالب سیلیکونی ، ساخت مجسمه های سه بعدی ازچهره افراد ( سلفی سه بعدی ) ، خلق ابزار و لوازم ابداعی از مرحله طراحی تا تحقق اجرائی محصول ، در کمترین زمان امروز متداول و به لحاظ سرعت و کیفیت بالا جایگزین روش های قدیمی گردیده است . قابلیتهائی که روشهای پرینت سه بعدی در اختیار این نسل گذاشته در مواردی منجر به خلق آثاری گردیده که با دیگر روشهای تولیدی قابل دسترسی نبوده و دریچه ای را جهت تسریع پیشرفت تکنولوژی در اختیارمان قرار داده است . کارشناسان طراحی و ساخت ایده آل کلیه خدمات فوق الذکر را برای شما عزیزان فراهم نموده و ایده های شما را سریعتر از رسم روی کاغذ به واقعیتی ملموس مبدل می کنند. کافیست با ما در ارتباط باشید .

  • ۹۶/۰۸/۲۹
  • keyword seo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی