توصیه ما این است که بعد از ایمپلنت دندان رانندگی نکنید و از کسی بخواهید شما را به خانه برساند. شما در هنگام عمل به صورت موضعی بیهوش شدهاید، به همین دلیل ممکن است وقتی که اثر بیهوشی در حال از بین رفتن است، احساس خستگی یا کمی درد داشته باشید. بنابراین توصیه میشود هرگز رانندگی نکنید.
گذاشتن یک بسته یخ روی ناحیه متورم میتواند به کاهش تورم آن کمک کند. دندانپزشک برای شما قرص مسکن تجویز میکند تا در طول دورهی بعد از درمان (دوره نقاهت) هیچگونه درد و ناراحتی نداشته باشید.
تا 48 ساعت بعد از کاشت ایمپلنت دندان، از خوردن چایی، قهوه، غذاهای ادویهدار و نوشیدنیهای حاوی الکل خودداری کنید. متخصصین کلینیک دندانپزشکی سیمادنت بعد از اتمام جراحی کاشت ایمپلنت، به طور دقیق تمامی اقداماتی که لازم است پس از جراحی انجام شوند را به شما توضیح میدهند، تا مطمئن شوند که شما دورهی ریکاوری را به سرعت وبه نحو موثر پشت سر خواهید گذاشت. اولین اولویت ما، راحتی و آسایش و سلامت شماست.
پس از برطرف شدن اثرات بیحسی، چه اتفاقی می افتد؟
به طور کلی در جراحی کاشت ایمپلنت، هیچ زخم بازی ایجاد نمی شود و بنابراین پروسهی بهبود شما تقریبا سریع و بدون دردسر خواهد بود.
پس از التیام یافتن ایمپلنت دندان
دندانپزشک روکش محافظ را پس از سپری شدن حدود 6 هفته و جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک برمیدارد و اباتمنت التیام دهنده را روی ایمپلنت دندان میگذارد. در گام بعد دندانپزشک پس از رشد لثه در اطراف اباتمنت، تاج دائمی را جایگزین آن میسازد. چنانچه تاج موقت روی ایمپلنت التیام دهنده وجود داشته باشد، دندانپزشک پس از 3 تا 6 هفته تاج موقت را با تاج دائمی عوض میکند.
روش نگهداری از ایمپلنت دندان
رعایت بهداشت روزانه دهان و دندان، یعنی مسواک زدن و کشیدن نخ دندان، به منظور کنترل زیست لایه (بیوفیلم) باکتریها بسیار مهم است. مراجعه منظم به دندانپزشک و متخصص بهداشت دهان و دندان نیز ضروری است. برای تمیز کردن ایمپلنتها باید از وسایل خاصی استفاده کرد که به سطح فلزی زیر بافت لثه آسیب نمیزنند.
دندانپزشک میتواند در صورت لزوم ایمپلنت را دربیاورد و جایگزین کند، بنابراین اگر به دلیل فرسودگی یا آسیب دیدگی تعویض ایمپلنت ضرورت یابد، این عمل را میتوان بدون صدمه زدن به ایمپلنت یا اتصال به استخوان انجام داد.
- ۹۶/۰۸/۲۱