keywordseo

  • ۰
  • ۰

اگر درمان ارتودنسی توسط متخصص مجرب ارتودنسی و به طور صحیح انجام شود عوارض احتمالی آن بسیار محدود خواهد شد اما آنچه که به عنوان عوارض  ارتودنسی مطرح است، غالبا مربوط به عوارض درمان‌هایی است که توسط افراد فاقد صلاحیت انجام می‌شود و در دو گروه کلی مشکلات فکی و جابه‌جایی دندان‌ها تقسیم‌بندی می‌شود. آگاهی از این مشکلات در تصمیم‌گیری آینده شما حائز اهمیت خواهد بود.

عوارض احتمالی درمان ارتودنسی

توجه داشته باشید که تمام عوارضی که در ادامه آمده است بسیار نادر بوده و اگر درمان تحت نظر متخصص ارتودنسی صورت گیرد و همکاری بیمار را نیز به دنبال داشته باشد احتمال بروز آن‌ها به صفر خواهد رسید.

افزایش احتمال پوسیدگی دندان و زخم شدن دهان

بریس یا بخش‌های تشکیل‌دهنده آن غشاء مخاطی دهان را تحریک می‌کند و باعث زخم شدن دهان می‌شود. به ویژه این که در درمان ارتودنسی ثابت  به سختی می‌توان ذرات غذا را خارج کرد و در نتیجه جرم و پلاک داخل و اطراف وسایل ارتودنسی جمع می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از پوسیدگی، دی‌کلسیفیه شدن و تغییر رنگ و بدرنگ شدن مینای دندان باید مراقبت بیشتری انجام شود. یکی از روش‌های مناسب رعایت بهداشت دهان و دندان استفاده از زایلتول است.
با رعایت بهداشت دهان و دندان و مسواک زدن و نخ دندان کشیدن روزانه از خطر پوسیدگی می‌توان جلوگیری کرد. توجه داشته باشید در اکثر موارد رعایت نکات لازم توسط بیمار بسیار مهم است و می‌تواند به پیشرفت روند درمان کمک کند.


تحلیل ریشه و از دست دادن دندان

بریس گاهی همان طور که دندان‌ها را حرکت می‌دهد، تا حدی باعث تحلیل ریشه می‌شود و همچنین آسیب بالینی واقعی به دندان‌ها می‌زند که لق شدن و افتادن یک یا چند دندان را به دنبال دارد. اگر چه آسیب‌های وارد شده در مراحل اولیه در عکس‌های رادیولوژی دوره‌ای مشخص می‌شود، اما از آنجایی که رادیوگرافی احتمال بروز ناراحتی تیروئید و ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، نمی‌توان هر بار دستور رادیوگرافی داد. با دقت در مقدار و مدت اعمال نیروی ارتودنسی می‌توان از این عامل خطر پیشگیری نمود.


مسمومیت با فلز در اثر براکت و ریتینر

اثرهای جانبی بسیار جدی در اثر استفاده از بریس استیل ضدزنگ به دلیل واکنش دادن نیکل با دیگر فلزات موجود در دهان یا به دلایل دیگری مانند واکنش دادن بریس با عامل‌هایی چون تلفن همراه و وای فای یا کنترل استرس کاذب جئوپاتیک گزارش شده است. این عوارض در بازه‌ای از آشفتگی ذهنی تا مرگ متغیر است و بیانگر این نکته است که فلزات موجود در وسایل ارتودنسی ممکن است مسمویت جسمی و یا ذهنی را به دنبال داشته باشد.   


ارتودنسی - متخصص ارتودنسی

  • ۹۶/۰۸/۲۱
  • keyword seo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی